Általános bemutatás


HOME - 02 fantázianevű típusház - földszintes, 4 szobás lakóingatlan. Három gyermekes családok részére kiváló, hiszen a szülők mellett minden gyermek saját területet birtokolhat. Az estek többségében a gyermekáldás nem egyszerre várható így a szülők akár 3. gyermek érkezéséig a hármas hálócsoport egyikében tartózkodhatnak a gyermekek közvetlen környezetében. Az idő előrehaladtával a párok a ház távolabbik szegletében elhelyezkedő szobába költözhetnek ezáltal biztosítva a szabad elvonulását-privát, zónát. Természetesen az előzőekben vázolt helyzettől eltérően saját ízlésnek megfelelően is belakható az épület. 


Alaprajzi nézetFunkcionális leírás


Az ingatlan fő megközelítése a tömegközéppontban helyezkedik el ezáltal csökkentve a közlekedő terek méretét. A bejáraton keresztül az előtérbe jutunk, ahol nagyméretű gardróbszekrények helyezkednek el, így a család minden tagja számára teret biztosítva az aktuális évszaknak megfelelő ruházat tárolásához. Az előszobával szemben - közlekedőből nyílik - a kamra, ami elhelyezkedéséből fakadóan rövid úton megközelíthető a munkából, ill. bevásárlásból hazatérő családtagok számára; mindemellett az északi homlokzatra van tájolva, ami ideális az élelmiszerek ideális tárolása szempontjából. Közvetlen határos a WC helységgel mely önálló ablakkal bír ezáltal kiszellőztethető. A közlekedőben újabb nagyméretű beépített szekrények találhatók, melyek további ruházati cikkek, ill. háztartási eszközök elhelyezésére szolgálnak. Innen nyílik a hármas csoportba rendezett hálószoba egység kiegészülve a fürdőszobával. 

07_03_02

22_01_02

A konyha egy „U” alakú elrendezéssel bír, mely rövid úton történő könnyed bejárást biztosít, 360° elfordulva minden része pár lépéssel könnyen elérhető, továbbá a beforduló pult lehetőséget biztosít tálalásra az ebédlő asztalhoz. A nappaliban helyet kap egy vízteres kandalló, ami telepítésében is az épület idealizált középpontjában helyezkedik el, így a fűtési szezon egy jelentős része kiváltható ezáltal. A nappali közvetlen teraszkapcsolattal bír. A fedett terasz méretében lehetőséget biztosít a családi étkezésekre. A közösségi térből –előszobán keresztül juthatunk a szülői hálószobába és azt kiegészítő kisméretű fürdőszobába ahol zuhanyzó, mosdó és WC is található az igények kielégítésére. 

24_01_02

A vizes helyiségben fürdőkád, zuhanyzó, WC, ill. dupla mosdó is megtalálható, így megelőzve a reggeli egyidejűségi használatból fakadó kellemetlenségeket. A háló egységek úgy lettek kialakítva, hogy a helyiség arányok lehetővé tegyék a tér jó bútorozhatóságát, mindegyik helyiségben elférjen egy kellő méretű ágy, tárolásra szolgáló szekrény illetve íróasztal. A fent említett előtérből balra fordulva jutunk a konyha étkező nappali csoportba, a család életterébe ahol térbe helyezett bútorok teszik elehetővé a szabad körbejárhatóságot. 


Külső nézet


Válasszon kameraállást - fehér nézetek- valamelyikébe kattintva, majd nézze meg színesben!
  • Choose one view

  • Maecenas lacinia

    Erat vitae nibh eleifend, sit amet ullamcorper tellus ornare. Praesent eget sodales orci, id pellentesque metus. Vestibulum convallis congue venenatis. Nullam dignissim rhoncus ornare. Suspendisse tincidunt massa vel ex volutpat ullamcorper. Integer vulputate sapien nulla. Morbi eget nibh augue. Sed lorem nisl, tincidunt non volutpat quis, porta vitae sem. Duis euismod sit amet leo id feugiat. Nulla eget purus at enim eleifend tincidunt. Morbi vitae laoreet metus. Curabitur leo libero, venenatis in condimentum id, ultrices sed mauris. Vestibulum vehicula erat elit, eu porttitor lectus ultricies ut. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Belső nézet


Válasszon kameraállást - fehér nézetek- valamelyikébe kattintva, majd nézze meg színesben!
  • Choose one view